Liftlease


Liftlease is één van de grootste verhuur bedrijven op het gebied van intern transport, wij verhuren alles op het gebied van intern transport. Liftlease onderscheid zich van collega bedrijven uit de branche doordat het merkonafhanelijk is en niet verbonden is aan een importeur of fabriek.

Liftlease is zoals aangegeven merkonafhanelijk en geeft dan ook een advies dat bij uw bedrijf past en niet het advies dat gebaseerd is op de productrange die een importeur te bieden heeft, alle merken binnen de logistieke markt hebben namelijk hun eigen specifieke kenmerken en hierdoor zijn er voordelen en nadelen te noemen van deze merken in combinatie met uw eigen specifieke situatie.

Door de jaren lange ervaring heeft Liftlease inmiddels zoveel kennis opgebouwd dat voor U ten aller tijden een passend advies klaar ligt, inmiddels zijn veel bedrijven U voorgegaan en heeft Liftlease momenteel een lange termijn huurvloot van circa 800 eenheden bestaande uit alle merken en alle types.

De machines die Liftlease verhuurt voor langere huurperioden zijn altijd NIEUW en de huurcontracten zijn All-in;

Inclusief WAM verzekering echter met een eigen risico van € 500,- per gebeurtenis, casco verzekering door de klant te verzorgen.

Inclusief servicebeurten en de jaarlijkse veiligheidskeuring, het aantal servicebeurten kan in het offerte traject besproken worden. 

Inclusief reparaties van eventuele storingen, dit geldt voor de reisuren, arbeidsuren en de onderdelen die nodig zijn om de storingen en reparaties te verhelpen. 

Inclusief één maal per jaar banden vervangen i.o.m. TD Liftlease.

Eventueel inclusief het bijvullen en onderhouden van de batterij indien het een elektrische huurtruck betreft. 

Liftlease werkt ook niet met een jaarlijkse indexering, de huurprijzen blijven gelijk gedurende de afgesproken huurperiode.

Binnen 24 uur heeft Liftlease een vervangende truck beschikbaar en in het geval van een grotere huurvloot zet Liftlease een stand-by truck neer.

Indien U geïnterreseerd bent in een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed