Technische Dienst Liftlease

Liftlease heeft een serviceorganisatie die een dekking biedt voor heel Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek. De service organisatie bestaat uit service monteurs die werken vanuit hun eigen rayon en aangestuurd worden door de planning bij Liftlease. De planning streeft ernaar dat iedere service monteur zijn vaste klanten heeft, hierdoor weet de service monteur precies wat belangrijk voor de klant is en wat de prioriteiten zijn binnen uw bedrijf.

De service monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en werken met een digitale pen die de servicebonnen meteen verstuurd naar Liftlease, hierdoor kan men bij Liftlease meteen inspelen op de situatie bij de klant. Tevens kan de technische dienst er meteen voor zorgen dat de benodigde onderdelen de volgende ochtend beschikbaar zijn voor de servicemonteur. Continuïteit van uw bedrijfsproces is voor Liftlease prioriteit nummer één.

Liftlease reageert daarom adequaat op de storingsmeldingen, dit houdt in dat wij dezelfde dag of de volgende dag eerste werk bij U aanwezig zullen zijn om de storing te analyseren en indien mogelijk meteen te verhelpen. De service monteurs van Liftlease hebben allemaal de beschikking over een volledig ingerichte servicebus met alles dat nodig is om snel op gemelde storingen te reageren.

De serviceorganisatie van Liftlease die een dekking biedt voor heel Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek verleend ook service op uw eigen materieel. Door het feit dat Liftlease merkonafhankelijk is heeft de serviceorganisatie geen probleem met de diversiteit aan merken.
Zeker de moeite waard om het uurtarief dat Liftlease hanteert eens te vergelijken met het uurtarief van Uw huidige serviceverlener zodat de kosten van uw intern transport naar
beneden zouden kunnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed