Batterij

Accu's en tractiebatterijen zijn de energiebron voor elektrische aangedreven transportmiddelen. Liftlease levert alle soorten accu's en tractiebatterijen van de verschillende merken in de branche, de keuze van de juiste accu of tractiebatterij wordt bepaald door het soort en de inzet van het transportmiddel.

Tractiebatterijen zijn behoorlijke investeringen; goede kwaliteit, juist gebruik en zorgvuldig onderhoud bepalen in belangrijke mate de levensduur van deze energiebronnen. Liftlease adviseert u in de juiste keuze en op welke wijze het maximale rendement behaald kan worden. Montage van accu's en tractiebatterijen wordt uitgevoerd door onze technische dienst, tevens zorgen we voor de milieuverantwoordelijke afvoer van defecte batterijen.

Liftlease monteert accu's en tractiebatterijen in heftrucks, magazijntrucks, elektrotrekkers, reinigingsmachines, hoogwerkers, etc.

Tractie batterijen bestaan uit een aantal tractiecellen, welke in serie verbonden worden om zodoende een batterij samen te stellen van 12, 24, 36, 40, 48, 72, 80 of 96 Volt. Liftlease levert iedere voltage tractie batterij in een nieuwe container.

Vraag uw offerte aan via info@liftlease.nl

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed