Over ons

Liftlease is één van de grootste verhuur bedrijven op het gebied van intern transport, wij verhuren alles op het gebied van intern transport. Liftlease onderscheid zich van collega bedrijven uit de branche doordat het merkonafhanelijk is en niet verbonden is aan een importeur of fabriek.

Liftlease is zoals aangegeven merkonafhanelijk en geeft dan ook een advies dat bij uw bedrijf past en niet het advies dat gebaseerd is op de productrange die een importeur te bieden heeft, alle merken binnen de logistieke markt hebben namelijk hun eigen specifieke kenmerken en hierdoor zijn er voordelen en nadelen te noemen van deze merken in combinatie met uw eigen specifieke situatie.

Door de jaren lange ervaring heeft Liftlease inmiddels zoveel kennis opgebouwd dat voor U ten aller tijden een passend advies klaar ligt, inmiddels zijn veel bedrijven U voorgegaan en heeft Liftlease momenteel een lange termijn huurvloot van circa 800 eenheden bestaande uit alle merken en alle types.

De machines die Liftlease verhuurt voor langere huurperioden zijn altijd NIEUW en de huurcontracten zijn All-in, indien U geïnterreseerd bent in een offerte verwijzen we U naar www.liftlease.nl of stuurt U een mail naar marco@liftlease.nl , bellen voor het maken van een afspraak met onze verhuurafdeling kan uiteraard ook 0343-563286.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed