Toyota LPG heftruck 7FGF18

De Toyota 7FGF18 is bestemd voor de omgang met lichte, middelzware en zware lasten. Deze veelzijdige truck is geschikt voor de omgang met enkele en meervoudige ladingen, zowel binnen als in de openlucht.
De Toyota 7FGF18 biedt een perfecte mix van productiviteit, veiligheid en comfort. Een waardevolle investering voor uw bedrijf. De keuze voor deze truck verzekert u van een optimale prestatie en productiviteit.

Deze truck staat bekend om haar ergonomische uitmuntendheid en bedieningsgemak. De bestuurder kan gemakkelijk opstappen dankzij de brede voetsteun en vindt een comfortabele rijpositie op de instelbare ORS-stoel.

De Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS) ondersteunt de bestuurder door de vork automatisch horizontaal te stellen, waardoor pallets gemakkelijker opgetild en neergezet kunnen worden en de bedrijfsveiligheid zowel voor de bestuurder als voor de lading wordt verhoogd. De stuurknop staat in een directe relatie tot de wielen, hetgeen de chauffeur een veel beter gevoel voor de besturing geeft. SAS zorgt voor een dynamische bescherming van de chauffeur en de lading en verhoogt de productiviteit en de veiligheid. Een uitstekende doorkijk via de mast zorgt ervoor dat de chauffeur zich volledig bewust is van de gang van zaken in de werkomgeving om hem heen.

Het dagelijkse en periodieke onderhoud is eenvoudig en dankzij de gemakkelijke toegankelijkheid van het motorcompartiment wordt de stilstand tot een minimum beperkt. Toyota 7FGF18 motoren voldoet aan de meest recente emissiereglementeringen; en de optionele katalysators maken van deze heftruck de milieuvriendelijkste trucks in hun klasse.

Hefvermogen:
 
Hefhoogte:
 
Mast type:
 
Vrije heffing:
 
Doorrijhoogte:
 
Banden:
 
Vorklengte:
 
Voorzetapparatuur:
 
Bouwjaar:
 
Bediening:
 
Cabine:
 
Cabine accesoires:
 
Verlichting:
 
Uitvoering:
 
Extra:
 
Geen reviews gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed